About

Doosje Liefde. Op momenten dat je er zelf niet kunt zijn.

Met passie en liefde samengestelde brievenbuscadeaus, ingepakt in een prachtig doosje. Zo kun je toch een mooi, handgemaakt, doordacht cadeau geven aan de mensen waar je om geeft op momenten dat je er zelf niet kunt zijn.

De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje aan te nemen. Het past namelijk gewoon door de brievenbus!

BETEKENISVOLLE BRIEVENBUSCADEAUS
We hebben een selectie van betekenisvolle brievenbuscadeaus voor je samengesteld. Kies je favoriete Doosje Liefde, een kaart (optioneel met persoonlijke boodschap), een setje betekenisvolle rocks en verzenden maar…

ZELF EEN DOOSJE LIEFDE SAMENSTELLEN?
Het is ook mogelijk om zelf een Doosje Liefde samen te stellen. Neem dan contact op via info@doosjeliefde.nl en geef je wensen door.

Een Doosje Liefde. Om te delen, maar stiekem ook leuk voor jezelf. 

Wie gun jij wat extra liefde in een doosje? 

Wat maakt jou gelukkig?

Het idee voor Doosje Liefde is ontstaan in het Corona-tijdperk. Een periode waarin veel mensen stil gingen staan bij wat nou eigenlijk echt belangrijk is in het leven. Hier ben ik zelf ook over na gaan denken. Wat maakt mij gelukkig? Iets doen waardoor je de tijd vergeet, iets doen waar je voldoening uit haalt en iets doen waar je iedere dag voor op wilt staan.

Voor mij is dat vooral creatief bezig zijn in alle opzichten. Grafisch ontwerpen, maar ook schilderen, klussen, muziek maken, met m’n handen bezig zijn. Daarnaast ligt mijn hart ook bij online marketing en websites maken en vind ik het heerlijk nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen.

Één ding mag zeker niet vergeten worden: iemand anders gelukkig maken, dat geeft zo’n fijn gevoel. Tel alles bij elkaar op…. en daar was Doosje Liefde.  

Wat is er nou mooier dan hetgeen doen wat jou gelukkig maakt en daar tegelijkertijd anderen gelukkig mee maken?

Lisa Schoonderbeek