Hart onder de riem cadeau

Geef een hart onder de riem cadeau op momenten dat je er zelf niet kunt zijn. 

Hart onder de riem cadeau

Wil jij iemand een hart onder de riem steken? Geef dan een hart onder de riem cadeau: een Doosje Liefde. Iemand in je omgeving met Corona? Of is je beste vriend of vriendin ernstig ziek? Je oma die een behandeling moet ondergaan? Een buurmeisje die ontzettend zenuwachtig is voor haar examen? Allemaal momenten waarop je iemand graag een hart onder de riem zou willen steken. Een Doosje Liefde is altijd mooi om cadeau te geven, maar nog mooier om te krijgen. Een Doosje Liefde laat je even speciaal, geliefd en bijzonder voelen. 

Wie wil jij een hart onder de riem steken? 

Een Doosje Liefde is een cadeau met betekenis. De meeste producten uit de webshop zijn handgemaakt. Ook dat geeft een speciale waarde mee en het maakt het extra uniek en bijzonder om te geven én te krijgen. Kies een ansichtkaart, type een persoonlijke boodschap, kies een setje edelstenen en verzenden maar!

Een hart onder de riem cadeau geven 

Op momenten dat je er zelf even niet kunt zijn kun je een Doosje Liefde naar iemand sturen; gewoon door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Dat is wel zo fijn. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook de ontvanger hoeft het pakketje niet zelf ergens anders op te halen wanneer hij of zij niet thuis was op het moment van bezorgen. Het pakketje valt gewoon door de brievenbus. Lekker onverwachts en dat is wel zo mooi, zeker op momenten dat iemand het wel een beetje extra kan gebruiken. Een echte verrassing. Zeker weten dat het Doosje Liefde een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert en mocht de situatie geen glimlach toelaten; een warm gevoel van binnen gegarandeerd. Liefde kun je op ieder moment naar iemand sturen.

Een cadeau met betekenis

Je kunt kiezen uit verschillende kaarten. Voor iedere gelegenheid is er wel een kaart te vinden die passend is. Wanneer je vriendin een chemobehandeling moet ondergaan kun je bijvoorbeeld kiezen om de “Ik denk aan je” ansichtkaart te kiezen. Wil je net even wat meer geven dan een gewone ansichtkaart met persoonlijke boodschap? Geef dan een Doosje Liefde hart onder de riem cadeau #3: met houten kaarthouder, een schoteltje, draadbloem en edelstenen. Of wat dacht je van een Doosje Liefde betekenisvol cadeau met notitieboekje? Zo kan de ontvanger lekker van zich afschrijven. Iets wat heel nuttig kan zijn in tijden van verdriet, rouw, verlies, depressie, angst, etc. Iedere dag 3 positieve dingen opschrijven is ook een mooie boodschap die je naar iemand kunt sturen.

Wil je liever een eeuwig bloeiende bloem geven? Kies dan voor de unieke draadbloemen in een vaasje. Deze bloemen blijven voor altijd bloeien. Op deze manier kun je ook iemand een hart onder de riem steken.

Verzendkosten en bezorging

Je kunt zelf een ansichtkaart uitkiezen, een persoonlijke boodschap toevoegen, een setje edelstenen kiezen en verzenden maar! Als je op werkdagen voor 12:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Helaas wordt er op zondag en maandag geen post bezorgd. Je bestelling komt in dat geval op dinsdag aan. De verzendkosten van een Doosje Liefde bedragen € 3,95. Als je een bestelling plaatst boven de € 50 hoef je geen verzendkosten te betalen.

 

 

Met liefde handgemaakt

De schoteltjes, houten kaarthouders, stone kaarthouders en de draadbloemen zijn met liefde handgemaakt. Dit maakt het krijgen van een Doosje Liefde extra speciaal. Met de grootste zorg worden de producten eerst bedacht en stuk voor stuk gemaakt. Er gaat aardig wat werk in zitten, maar met zoveel passie worden ze gemaakt; dat zie en voel je!

Wil je liever een andere samenstelling?

Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@doosjeliefde.nl. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Wie wil jij een hart onder de riem cadeau geven? 

Samen zorgen we ervoor dat de ontvanger zich eventjes speciaal, bijzonder en geliefd voelt. 

 

Edelstenen brievenbuscadeaus Calciet Doosje Liefde
Brievenbuscadeaus Amethist edelstenen Doosje Liefde